NYT FRA PH.     Ugens Ord


 

Sommerstævne m.m. på PH.

Vi har store forventninger til Gud for 2014. Derfor tilbyder vi forskellige stævner på Pottemagerens Hus, som alle er med til at gøre os bedre udrustet til de opgaver, der er lagt til rette for os alle.

Udvidelse af PH

Siden dag 1 på Pottemagerens Hus er Esajas 54:2 igen og igen dukket op i mine tanker: “Gør mere plads i dit telt, spænd teltdugen ud, spar ikke på den! Gør bardunerne lange, og slå pløkkene fast!”

En hilsen til dig: En ny tid

Under \\\"Tour de Noa\\\" på Bornholm oplevede jeg det sjældne, at Herren nærmest dikterede et budskab til mig. Det skete næstsidste dag, hvor jeg gik en tur i den smukke morgen, mens Else og Lars var på ridetur. Ord og sætninger kom til mig, som jeg gik hjem og skrev ned. Her kommer budskabet:

Mit barn! Jeg ved alt om dig!

Hvis du af et oprigtigt hjerte vil bruge lidt tid på at slå nogle af disse passager op og grunde over indholdet, så finder du ud af, hvor rig du er.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
2. august - Til Israel igen
En vittigheds tegning viser en Hamas leder, John Kerry og Benjamin Netanyahu rundt om et forhandlingsbord. Hamas lederen har en dreng med et selvmordsbælte om kroppen på skødet. I hånden holder han Hamas’ krav:
Død over ALLE jøderne.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail