NYT FRA PH.     Ugens Ord


 

Vær altid parat!

Gud overraskes ikke af noget. Men Han er stærkt optaget af at få os til at leve livet, så vi er PARATE - til at møde hvad som helst - når som helst. Jesus siger i Mattæus 25:13, “Vær altid parate, for I kan ikke vide, hvornår jeg kommer.”

Faste for Danmark

Intet er umuligt for Gud. Men som regel kalder Han os til at være en del af processen med at gøre det umulige MULIGT.

PH arrangementer 2016: VIGTIGT!

Midt i en urolig verden finder du Pottemagerens Hus som en stressfri zone, hvor Guds fred er til stede. Der hører du også budskaber, som trøster og giver mod midt i den dramatiske udvikling, verden gennemlever. Læs “Dagens Ord” ved Moses hver dag på vores hjemmeside: www.pottemagerens-hus.dk - eller lyt til andagten på tlf. 97 123 000. Andagten på tlf. kan høres døgnet rundt og skiftes hver dag ved midnatstid. Lyt til Den Varme Linje hver torsdag kl. 22.00 på webtv - og UCB Radio i København. Et direkte program du kan ringe til på tlf. 75 120 220.

Er islam fredens religion?

Jeg ved det: Indholdet her ikke er politisk korrekt. For i dag skal man være så venlig over for alt og alle - inkl. islam som mange gerne vil præsentere som “fredens religion”.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
10. feb. - Himmelbroen
I aften onsdag kl. 19 byder “Brobyggerne” velkommen til møde i Betania Kirkecenter, Blåhøj Stationsvej 27, i Blåhøj pr. Brande, hvor jeg taler.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail