NYT FRA PH.     Ugens Ord


 

Vær altid parat!

Gud overraskes ikke af noget. Men Han er stærkt optaget af at få os til at leve livet, så vi er PARATE - til at møde hvad som helst - når som helst. Jesus siger i Mattæus 25:13, “Vær altid parate, for I kan ikke vide, hvornår jeg kommer.”

Bøn og faste d. 28. - 30. oktober

Ingen behøver holde sig borte på grund af fasten. Den er delvis, og du rejser sundere bort fra PH, end da du kom - både åndeligt og fysisk.

Stævner på PH i 2015-16

Alt ser så godt ud - på vore breddegrader. Urolighederne, tsunamierne, krigene, missilerne, halshugningerne m.m. sker langt borte. Men hvor længe? Arrangementerne på Pottemagerens Hus gør os rede til at møde vanskelige tider også hos os.

Er islam fredens religion?

Jeg ved det: Indholdet her ikke er politisk korrekt. For i dag skal man være så venlig over for alt og alle - inkl. islam som mange gerne vil præsentere som “fredens religion”.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
5. okt. - Så/høste
Muligheden er til stede for, at en tredje intifada bryder ud. Dvs. en arabisk opstand mod Israel. Bliver den bakket op af Fatah, Hamas, Hizbollah, IS og Iran, kan Israel gå et meget, meget varmt efterår i møde.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail