Vær altid parat!

Gud overraskes ikke af noget. Men Han er stærkt optaget af at få os til at leve livet, så vi er PARATE - til at møde hvad som helst - når som helst. Jesus siger i Mattæus 25:13, “Vær altid parate, for I kan ikke vide, hvornår jeg kommer.”

Profeti om det, der kommer!

Fredag den 9.september 2016 lød der en profeti ved bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus, som er en hilsen til os alle. Del den gerne med andre.

Sommerstævne på PH d. 26.-30. Juli

Der er vilde profetier sagt om 2017. På Pottemagerens Hus vil vi gøre vort bedste for at tilbyde en forkyndelse, der forbereder os maksimalt på det, der er - og som kommer.

Er islam fredens religion?

Jeg ved det: Indholdet her ikke er politisk korrekt. For i dag skal man være så venlig over for alt og alle - inkl. islam som mange gerne vil præsentere som “fredens religion”.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
Dagens ord – Guds betingelsesløse kærlighed
Romerne 5:6-8
Nye kristne har svært ved at acceptere og forstå, at Gud elsker os, som vi er. Meget af det som omgiver os har betingelser knyttet til. Det betyder, at kristne nogle gange falder i den grøft, at vi skal gøre noget, for at fortjene Guds kærlighed og Guds nåde og velsignelser ind over vore liv.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail